Muhtarlar Derneği'nden Mhp'ye Ziyaret
Çorlu Muhtarlar Derneği yeni seçilen MHP Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul sonrası MHP Çorlu İlçe Başkanı olarak seçilen Süleyman Danışmaz’ı Çorlu Muhtarlar Derneği ziyaret ederek tebrik etti. Süleyman Danışmaz muhtarlarla tek tek ilgilenerek ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyarette Çorlu’da ve mahallelerde yaşanan sorunlar konuşulurken Danışmaz muhtarlarla iletişim kanallarının açık olduğunu belirterek mahallenin sorunlarının çözümü noktasında MHP olarak çalışacaklarını ifade etti. Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı İlker Soydan’da misafirperverliğinden dolayı Süleyman Danışmaz’a teşekkür etti.
İMDAT ŞAHİN
Başkan Sarıkurt, Miniklerle Buluştu
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Emine-Ali Yeter Çok Amaçlı Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek yaz okulunda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları gezerek çocukların etkinliklerine katılan Başkan Sarıkurt, miniklerin neşesine ortak oldu.
Eğitim merkezindeki çalışmalar ve yaz okulu süreci hakkında bilgi veren Başkan Sarıkurt, “Anaokulumuzda şu an 36 öğrencimiz, 6 Temmuz - 28 Ağustos tarihleri arasında hafta içi her gün 09.00-14.00 saatleri arasında yaz okulunda eğitimlerine keyifle devam ediyor. Çocuklarımızın güvenli, sevgi dolu ve eğitici bir ortamda gelişimlerini desteklemeyi kararlılıkla sürdürüyoruz.” dedi.
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Sarıkurt, merkezde kayıt sürecinin sürdüğünü hatırlatarak tüm velilere, “Anaokulumuzda hem mevcut yaz okulu hem de önümüzdeki 2026-2027 eğitim-öğretim dönemi için kayıtlarımız devam ediyor. Çocuklarına nitelikli ve sıcak bir eğitim ortamı sunmak isteyen tüm ailelerimizi Emine-Ali Yeter Çok Amaçlı Eğitim Merkezimize bekliyoruz.” çağrısında bulundu. Ziyaret, Başkan Sarıkurt’un öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi. HABER MERKEZİ
Çorlu Belediyesi Filosuna Elektrikli Araç Takviyesi
Çorlu Belediyesi, sürdürülebilir çevre ve temiz ulaşım hedefleri doğrultusunda araç filosunu çevre dostu teknolojilerle güçlendirmeye devam ediyor. Çorlu Belediyesi ile Trakyol İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokolle şartlı bağış olarak kabul edilen yeni elektrikli araç belediye filosuna dâhil edildi.
İmza töreninde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, daha temiz ve yaşanabilir bir Çorlu için kararlılıkla çalıştıklarını belirterek; “Sürdürülebilir bir Çorlu hedefiyle attığımız her adımı, geleceğe karşı sorumluluğumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Bugün imzaladığımız protokolle Trakyol İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından belediyemize şartlı bağış olarak kazandırılan elektrikli aracı filomuza dâhil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Çorlu’nun uluslararası çevre taahhütlerine ve yerel eylem planlarına sadık kaldığının altını çizen Başkan Sarıkurt, çevre dostu projelerin artarak devam edeceğini vurgulayarak; ”Küresel Belediye Başkanları Sözleşmesi kapsamındaki taahhütlerimiz ve Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planımız (SECAP) doğrultusunda temiz ulaşımı yaygınlaştıran, karbon salımını azaltan ve iklim dostu uygulamaları destekleyen çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Bu anlamlı katkıları ve çevre hassasiyetleri için Trakyol İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye, Sayın Vedat Sevim’e ve kıymetli ailesine kentimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
HABER MERKEZİ