Peynirdeki Katkı 'yakılarak' Anlaşılmaz
post_manset_20760.jpg

Peynirdeki Katkı 'yakılarak' Anlaşılmaz

02 Şubat 2015

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Bilim Kurulu Üyesi ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Barbaros Özer, tüketicinin, katkılı peynir tüketmemek için üreticisi bilinen, paketli ve etiketli ürünleri tercih etmesi gerektiğini söyledi. Özer yaptığı açıklamada, Türkiye'de iyi derecede peynir tüketildiğini ve kaşar peynirinin de en çok tüketilen peynir türlerinden olduğunu belirtti.

 

HABERİN DEVAMI GAZETENİZ AVRUPA YAKASI’NDA

GAZETENİZİ ÇORLU, ÇERKEZKÖY’ÜN TÜM BELDE VE KÖYLERİNDEKİ GAZETE BAYİLERİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

avrupayakası anket

Daha Önce Oy Kullanmışsınız