Yeni İlçe Başkanı Şahpaz'dan İlk Açıklama
Çorlu Güncel

Yeni İlçe Başkanı Şahpaz'dan İlk Açıklama

  • 24 Ekim 2024

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine atanan Ali İhsan Şahpaz yaptığı ilk açıklamada “Şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.



Kenan Kelle’nin görevinden istifa etmesinin ardından Ali İhsan Şahpaz AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Yaklaşık 2 aydır atama yapılmayan AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine geçtiğimiz gün Ali İhsan Şahpaz’ın ataması yapıldı. Ali İhsan Şahpaz yaptığı ilk açıklamada kendisine bu görevi verenlere teşekkür etti. 
ALİ İHSAN ŞAHPAZ TEŞEKKÜR ETTİ 
Teşekkür ederek sözlerine başlayan Ali İhsan Şahpaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Halis Dalkılıç,  İl Koordinatörümüz Sayın Abdullah Doğru ve İl Başkanımız Sayın Ali Gümüş’ün tensipleri, Tekirdağ Milletvekillerimiz Sayın Çiğdem Koncagül, Sayın Gökhan Diktaş ve Sayın Mestan Özcan’ın takdirleriyle AK Parti Çorlu İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu onurlu görevi devralırken benden önce görev yapmış olan Kenan Kelle Başkanıma emeklerinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi. 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Açıklamasını sürdüren Ali İhsan Şahpaz almış olduğu bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını belirtti. Ali İhsan Şahpaz açıklamasının devamında, “Milletimize hizmet yolunda emanet aldığım bu onurlu görevin sorumluluğu ve teşkilatlarımızın gücü ile şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN