• Kentsel Dönüşüm Unutulmasın!
  • Kentsel Dönüşüm Unutulmasın!
Çorlu Güncel

Kentsel Dönüşüm Unutulmasın!

  • 06 Mayıs 2024
  • 259 Kez Okundu

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi adayların birinci gündemi olan kentsel dönüşümün unutulmamasını isteyen vatandaşlar seçilen başkanlara çağrı yaparak kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların başlamasını istedi.

Seçim öncesi belediye başkan adaylarının en önemli projelerinden olan kentsel dönüşümle ilgili uyarılarda bulunan vatandaşlar gazetemize konuştu: “Kentsel dönüşüm konusunda tüm adayların vaatleri vardı, hatta birinci projeleri kentsel dönüşümle ilgiliydi, kentsel dönüşüm konusu çok önemli bir konu. Mutlaka çalışmalar yapılmalı ve bu çalışmalar kamuoyuyla paylaşılmalıdır. Seçildikten sonra belediye başkanları kentsel dönüşüm konusunu unutmasınlar ve bu konuda mutlaka projeye yapsınlar” dedi. 

SEÇİM ÖNCESİ BAŞKAN ADAYLARININ BİRİNCİ GÜNDEMİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDÜ 

31 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkan adaylarının birinci gündem maddeleri birinci projeleri kentsel dönüşümlerle ilgiliydi. Özellikle 2023 yılının Şubat Ayı’nda yaşanan büyük Kahramanmaraş merkezli depremin etkileri Türkiye’ye çok büyük oldu. Çorlu Tekirdağ deprem bölgesi, buralarla ilgili mutlaka belediyeler kamu birimleri kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yapmalı ve bu çalışmalar vakit kaybetmeden hayata geçirilmelidir. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM SEÇİM VAATLERİNDE KALMASIN 

Kentsel dönüşümle ilgili yapılacak projelerin kamuoyu ile paylaşılmasını isteyen vatandaşlar gazetemize konuştu: “Kentsel dönüşüm konusu çok önemli bir konudur. Mutlaka belediye başkanları kamu birimleri bu konuyla ilgili yapılacak çalışmaları bizlerle paylaşmalıdır. Kentsel dönüşüm konusu seçim vaatlerinde kalmasın” dedi. 

İMDAT ŞAHİN