• Aydınlatması Bir Türlü Yapılamadı!
  • Aydınlatması Bir Türlü Yapılamadı!
  • Aydınlatması Bir Türlü Yapılamadı!
  • Aydınlatması Bir Türlü Yapılamadı!
Çorlu Güncel

Aydınlatması Bir Türlü Yapılamadı!

  • 26 Mart 2024
  • 289 Kez Okundu

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde otopark olarak işletilen eski hükümet konağının olduğu alanın aydınlatılması planlanıyordu ama aylardır aydınlatılması yapılmayı bekliyor.


 
Akşam karanlığında istenmeyen olayların olduğu eski hükümet konağının bulunduğu alanla ilgili bölge esnafı ve bölgede yaşayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyor. Özellikle akşam saatlerinde uyuşturucu ve alkol olaylarının çok fazla olduğu yaşandığı bölgenin biran önce aydınlatılmasını isteyen vatandaşlar yetkililere tepki gösteriyor. Otoparkın duvar diplerinde uyuşturucu ve alkol kullanıldığını belirten vatandaşlar hırsızlık olaylarının da olduğunu belirtiyor. 
KARANLIĞI FIRSAT BİLİYORLAR 
Otoparkın karanlık olmasını fırsat bilen uyuşturucu kullanıcıları ve hırsızlar bölgede cirit atıyor. Özellikle park etmiş araçların teyplerini çalan hırsızlar araçlara da zarar veriyor. karanlıkta otoparka gelen madde bağımlıları da duvar diplerinde uyuşturucu kullanması nedeniyle vatandaşları tedirgin ediyor. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Maalesef karanlığı fırsat bilen madde bağımlıları ve hırsızlar burada istenmeyen olaylar yapıyorlar. Uyuşturucu içiyorlar aynı zamanda park halindeki açabilecekleri arabaların teyplerini çalıp araçlara zarar veriyorlar” dedi. 
OTOPARK BİRAN ÖNCE AYDINLATILSIN 
Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri daha önce gazetemize yaptığı açıklamada TREDAŞ ile birlikte otoparkın aydınlatılmasının yapılacağını belirtmişti. Aylardır aydınlatma yapılmazken otopark karanlıklar içinde kalmaya devam ediyor. Aydınlatılmaların biran önce yapılmasını isteyen vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi. 
İMDAT ŞAHİN