Çorlu Güncel

"Denenmişleri Denemek, Kaderine Razı Olmaktır "

  • 21 Mart 2024
  • 290 Kez Okundu

İyi Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever yaptığı yazılı açıklama belediyecilik anlayışını ve genel çalışma planlarını anlattı.

İyi Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever yaptığı açıklamada "Belediyenin yapmakla yükümlü olduğu hizmetleri  proje olarak sunmak, vatandaşımızın aklıyla oynamaktır, kandırmaktır! Büyükşehir Belediyesi ilçeler arasında ayrım yapmadan, görev sorumluluklarını aciliyet ve önem sırasına göre yerine getirir. Ayrıca Şehrini öne çıkaracak vizyoner projelerini belirler ve stratejisini hazırlar. Tüm bunları da vatandaşlar ile paylaşır. Bizim izlediğimiz yol budur ve doğru olan da budur. Her alanda başarısızlıkları ortada olan İktidar partisinin ve yerelde yıllardır belediyecilikte sınıfta kalan  fakat Tekirdağ’ın geleceği ile oynayan iki partinin adayları havanda su dövmeye devam etmektedir. Vatandaşımıza anlatılan projelerin bir çoğu ayağı yere basmayan, vatandaşın duymak istediklerinin süslenerek,  projelendirilmis halidir. Bu bir kandırmacadır! Ülkeyi içinden çıkılmaz hale getirenler ve belediyeleri babasının çiftliği görenler yeterince denenmiştir. Vatandaşlarımız bir kez daha deneyerek, kaderine razı olmayacaktır" dedi. 

 

"Pişman Olmayacaksınız"

İyi parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever açıklamasının sonunda ise "Büyükşehir Belediyesi olarak, Tekirdağ’ımızı kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere, ilçe ilçe sorunlarını bitirerek, gelişimini ve markalaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Çekim merkezi bir Tekirdağ önceliğimiz olurken, sosyal belediyecilik anlayışımızla da, Türkiye’de adımızı duyuracağız. Eşit hizmet, bilimsel ve teknolojik gelişim, mutlu, huzurlu bir Tekirdağ için az kaldı. Bir kez oy veren vatandaşlarımız, ilk  kez verdiği oy dan pişman olmayacaklar, söz veriyoruz "dedi.