• Müge Yıldız Topak, Mahalle Sakinleriyle Buluştu
  • Müge Yıldız Topak, Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Çorlu Güncel

Müge Yıldız Topak, Mahalle Sakinleriyle Buluştu

  • 12 Mart 2024
  • 288 Kez Okundu

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Cumhuriyet Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

 

 

Müge Yıldız Topak’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Şen, MHP İlçe Başkanı Nihat Arslan ve meclis üyesi adayları da katıldı. Mahalle sakinlerinin sıcak karşılaması ve coşkusuyla gerçekleşen buluşmada, Topak ve beraberindeki heyet, mahallelinin ihtiyaçlarını, umutlarını ve hayallerini dinleme fırsatı buldu. Topak, bu güç birliğinin ve ortak amaç uğrunda yapılan çalışmaların, herkesi daha da güçlendirdiğine olan inancını dile getirdi.

Müge Yıldız Topak, "Mahallemizin ihtiyaçlarına duyarlı bir yönetim anlayışıyla, umutlarını ve hayallerini gerçekleştirecek projeleri hayata geçireceğiz," dedi. Mahalle sakinleri, ihtiyaçlarının ve beklentilerinin dinlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, bu tür buluşmaların toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiğine vurgu yaptılar.

Ergene Belediye Başkanlığına aday olan Müge Yıldız Topak, seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak gezerek sürdürmeye ve vatandaşların görüşlerini dinlemeye devam edeceğini belirtti.