• Hakan Sunal Proje Tanıtımını Yaptı
  • Hakan Sunal Proje Tanıtımını Yaptı
Çorlu Güncel

Hakan Sunal Proje Tanıtımını Yaptı

  • 11 Mart 2024
  • 388 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katıldığı programda proje tanıtımını yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Hakan Sunal Çorlu’ya dair hazırladığı projeleri tek tek anlattı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın konuşmasından sonra Bakan Yerlikaya salondan ayrıldı. Hakan Sunal proje tanıtımı için kürsüye çıktı, seçildiği zaman Çorlu’da yapacakları projeleri anlattı. Hakan Sunal’ın projelerinde büyükşehir ile birlikte yapacağı Millet Bahçesi’nin 110 dönüme çıkartılması, Kumluca Deresi Projesi ve Tema Parkı’na yapılacak projeler dikkat çekti. 

MİLLET BAHÇESİ 110 DÖNÜME ÇIKACAK 

Omurtak Caddesi üzerinde 16 dönüm üzerine yapılan Millet Bahçesi’ni, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeyle büyütüleceğini belirten Hakan Sunal projeyle ilgili konuştu: Millet Bahçesi büyütülerek geniş yeşil alanlar, otoparklar, içerisinde kafeler ve restoranlar Sokağı olan çok fonksiyonlu bir buluşma noktasına dönüştüreceğiz. Millet bahçesinin içinde kadınlar için hanımeli köşesi, yürüyüş yolları açık hava sınama etkinlikleri, spor alanları yeşil alanlar olacak” dedi. 

TEMA PARKI CUMHURİYET MİLLET BAHÇESİ OLACAK, KUMLUCA DERESİ ETRAFI YEŞİLLENDİRİLECEK  

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı bünyesinde bulunan Tema Parkı yıllardır atıl duruyordu. Tema Parkı’yla ilgili proje geliştiren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte projeyi yapacaklarını ifade etti. Tema Parkı’na cafe dinlenme alanları, mini spor alanları kütüphaneler yapacaklarını belirten Hakan Sunal Kumluca Deresiyle ilgili de projesini açıkladı. Kumluca Deresi’nin etrafında düzenleme yapılacağını belirten Sunal yeni bir yaşam alanı yaratılacağını ifade etti. 

İMDAT ŞAHİN