• Atasever İyi̇ Parti'nin Büyükşehir Projelerini Açıkladı
  • Atasever İyi̇ Parti'nin Büyükşehir Projelerini Açıkladı
Çorlu Güncel

Atasever İyi̇ Parti'nin Büyükşehir Projelerini Açıkladı

  • 11 Mart 2024
  • 307 Kez Okundu

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Atasever hafta sonu düzenlediği programda projelerini açıkladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu günden beri çalışmalarını sürdüren İlker Atasever projelerini açıkladı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu’nda partilileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen İlker Atasever projelerini açıklayarak Tekirdağ’ın sorunlarını çözmeye hazırız dedi. Proje tanıtım toplantısına İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamişoğlu başta olmak üzere Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, 11 ilçe belediye başkan adayları il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda İYİ Partili katıldı. 

7/24 SAHADAYIZ

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İlker Atasever’in projelerini tanıtmadan önce kürsüye İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşioğlu çıktı. Hamşioğlu yaptığı konuşmada, İYİ Partililer olarak yerel seçimler için 7/24 sahada çalışıyoruz. Bütün il ilçe yöneticilerimiz İYİ Partililer seçimleri kazanmak için çalışıyor. İYİ Parti olarak başkan adaylarımız durmadan çalışıyor. Çorlu Çerkezköy, Kapaklı, Saray Süleymanpaşa her yerde durmadan çalışıyoruz ve 31 Mart yerel seçimlerine kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

SEÇİMLERDEN BAŞARILI ÇIKACAĞIZ

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İlker Atasever projelerini açıkladı. Tarımdan sağlığa, sağlıktan alt yapıya kadar birçok proje açıklayan İlker Atasever seçimlerden başarılı çıkacaklarını belirtti. İYİ Parti’nin diğer partilerden farklı olduğunun altını çizen Atasever, bizlerin arkasında sadece Atatürk var, bizler yolumuza devam edeceğiz ve seçimleri kazanacağız” dedi. 

İMDAT ŞAHİN