• “Sokaktaki Canlarımız Sahipsiz Kalmayacak”
  • “Sokaktaki Canlarımız Sahipsiz Kalmayacak”
Çorlu Güncel

“Sokaktaki Canlarımız Sahipsiz Kalmayacak”

  • 04 Mart 2024
  • 311 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, Hayvan Hakları Trakya Bölge ve Ulusal Çözüm Çalıştayına katılarak yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Ünal Baysan Kültür Merkezinde gerçekleştiren ve yüzlerce hayvan sever vatandaşın katıldığı Hayvan Hakları Trakya Bölge ve Ulusal Çözüm Çalıştayı programında konuşan Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, "Beni tanıyanlar hayvanları ne kadar sevdiğimi ve beslediğimi bilir. Sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmayacak, onların yaşam haklarına da sahip çıkacak bir çok proje hazırladık. Çorluyu herkes için daha güzel bir kent yapmaya geliyorum. Ayrıca sizler de sosyal medyamı takip ederek bu konuda veya her konuda dilek ve projelerinizle katkıda bulunabilirsiniz. Çünkü biz yerel yönetimler olarak herkes için çalışmalıyız. 7’den 70’e, beşikten, mezara derler ya bunun içine biz tüm can dostlarımızı da dahil ediyoruz. Bizim her kesime dokunan projelerimiz var. Gönüllerinizde yer edebilirsek oylarınıza da talibim. Eğer bu şehri yönetirsem elbette ki bu konun en yakın takipçisi ben, sizler de çok değerli paydaşlarımız olacaksınız. Desteklerinizi bekliyorum. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.

SÖZLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI!

Düzenlenen programa şehri yönetenlerin de katılması gerektiğini vurgulayan Sunal'ın sözleri hayvanseverler tarafından salondan büyük alkış aldı. Sunal, "Bizim en büyük paydaşlarımızdan biri de doğa ve hayvanseverlerdir. Şehri temsilen, Çorlu’yu temsilen burada olmaktan gurur duydum. Şöyle bakıyorum da belediyeyi yönetmek isteyen bütün arkadaşlarımın da burada olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Ben bu işi iyi yapacağıma inanıyorum. Çünkü görüntü öyle. Sadece burada değil başka toplantılarda da çoğunlukla tek başıma şehri temsilen ben katılıyorum. Diğer adayları da burada bizlerle birlikte görmek isterdim. Belki şu anda bizi canlı yayından dinleyenler de biz de orada olmalıyız diyerek katılım sağlarlar." ifadelerini kullandı.

CANLARIMIZ İÇİN YAPARIZ!

Çalıştayda projelerinden de kısaca bahseden Sunal, "Malumunuz sokak hayvanları ile ilgili gündemde olanlar; barınaklar, aşılama, kısırlaştırma gibi konular. Bunlar herkesin rutin yapması gereken işlerdir. Ancak konuştuğum hayvanseverlerin farklı ihtiyaçları olduğunu da tespit ettik. Evcil hayvanları olanlar mesela tatile çıktıklarında patili dostlarını bırakacak otel istiyorlar. Tamam dedik biz bunu yapabiliriz. Ya da candostları melek olan hayvanseverler hayvan mezarlığı istiyor. Evet dedim. Tamam onu da yaparız. Yaparsa AK Belediyecilik, yaparsa biz yaparız!” diye konuştu.