• Bir Dönel Kavşak Daha Yapılıyor
  • Bir Dönel Kavşak Daha Yapılıyor
  • Bir Dönel Kavşak Daha Yapılıyor
  • Bir Dönel Kavşak Daha Yapılıyor
Çorlu Güncel

Bir Dönel Kavşak Daha Yapılıyor

  • 25 Kasım 2021
  • 1597 Kez Okundu

Kazımiye Mahallesi Erdal İnönü Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi’nin kesiştiği noktaya dönel kavşak yapılıyor.


Çorlu’da Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerine yapılan dönel kavşakların ardından Çorlu Asri Mezarlığı’nın yanına bulunan İsmet Paşa Bulvarı İle Omurtak Caddesi’nin kesiştiği noktaya da bir dönel kavşak yapılmıştı. Şimdi de Çorlu Belediyesi tarafından Erdal İnönü Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi’nin kesiştiği noktaya dönel kavşak yapılıyor. Son dönemde Çorlu’da dönel kavşakların sayısını artmaya başladı.
UĞUR MUMCU CADDESİ’NDE AYLARDIR ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYORDU 
Uğur Mumcu Caddesi’nde yol genişletme ve kaldırım çalışmaları başlatan Çorlu Belediyesi bölgede aylardır çalışma yürütüyordu. Çalışmaların sonuna gelen Çorlu Belediyesi şimdi de dönel kavşak çalışmaları için kolları sıvadı. Erdal İnönü Caddesi’ndeki yol ve kaldırım çalışmaları sona ererken iki caddenin kesiştiği noktada dönel kavşak çalışmaları başladı. Ekipler dönel kavşağı çemberle belirtirken, bölgede kısa süre sonra dönel kavşağın bitmesi bekleniyor. 
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASI BEKLENİYOR 
Erdal İnönü Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi’nin kesiştiği noktada yapımına başlanacak olan dönel kavşak çalışmalarının önümüzdeki hafta bitmesi bekleniyor. TESKİ ekipleri çalışmalarını bölgede tamamlarken şimdi Çorlu Belediyesi üst yapısı yapacak. Hava koşullarına bağlı olarak çalışmaları tamamlaması beklenen Çorlu Belediyesi ekipleri hummalı çalışmasını sürdürüyor. Bir taraftan çalışmaların yapıldığı bölgede bir taraftan da trafik akışı devam ediyor. 
İMDAT ŞAHİN