• Havalar Isındı Fıskiyeler Çalışmıyor!
  • Havalar Isındı Fıskiyeler Çalışmıyor!
Çorlu Güncel

Havalar Isındı Fıskiyeler Çalışmıyor!

  • 06 Mayıs 2024
  • 225 Kez Okundu

Omurtak Caddesi dönel kavşak üzerinde bulunan fıskiyelerin çalışmaması tepkilere neden oluyor.

Bazı günler yağmurlu havalarda bile çalışan fıskiyelerin güneşli havalarda çalışmaması tepki çekiyor. Omurtak Caddesi üzerinde kavşakta bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan fıskiyeler kış aylarında bile çalışırken havalar sıcakken çalışmaması tepki çekiyor. Şehre renk katmak için yapılan fıskiyelerin yaz döneminde çalışmamasının kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar yetkililere seslenerek fıskiyelerin doğru düzgün çalışmasını istedi. 

YAZ GELDİ FISKİYELER ÇALIŞMIYOR 

Kış aylarında bile çalışan Omurtak Caddesi üzerindeki fıskiyelerin günlerdir çalıştırılmaması tepkilere neden oldu. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Omurtak Caddesi üzerinde eski Kız Meslek Lisesi Kavşağı olarak bilinen kavşakta bulunan fıskiyeler kış aylarında bile çalıştırıldı ama yaz geldi, havalar ısındı fıskiyeler çalıştırılmaz oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan fıskiyeler yaz aylarında çalıştırılması gerekiyor, şehre renk katmak için yapılan fıskiyelerin yaz aylarında çalıştırılmaması kabul edilemez” dedi. 

ÜRETİCİ KADINLARI TEMSİL EDEN HEYKELLER BAKIM İSTİYOR

Eski Kız Meslek Lisesi’ndeki kavşakta bulunan heykellere de bakım yapılmasını isteyen vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “Kavşakta fıskiyelerin altında bulunan heykeller üretici kadınları temsil ediyor. Heykellerin renkleri değişmiş bakım yapılması gerekiyor. Çorlu’da fıskiye var ama maalesef tam anlamıyla çalışmıyor. Fıskiyelerin doğru düzgün bir şekilde çalışmasını istiyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN