• Ergene Velimeşespor'un Afyon Kampı Sürüyor
  • Ergene Velimeşespor'un Afyon Kampı Sürüyor
  • Ergene Velimeşespor'un Afyon Kampı Sürüyor
Ergene

Ergene Velimeşespor'un Afyon Kampı Sürüyor

  • 20 Ağustos 2021
  • 1204 Kez Okundu

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’un yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen Afyon kampı sürüyor.




Birinci etap çalışmalarını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Tesisleri ile Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiren ve geçtiğimiz günlerde ikinci etap çalışmaları için Afyon’a hareket eden Ergene Velimeşespor’un 10  günlük Afyon kampı devam ediyor. 
Mavi beyazlıların Afyon kampında Ahmet Sabri Fener, Emre Güler, Kaan Atakan, Göksu Alhas, Burak Can Alakuş, Emrah Taysi, Bilal Yıldırım, Oğuzhan Yazıcı, Emirhan Kahraman, Muhammet Mahmut Emir, Furkan Külekçi, Fatih Cerlek, Zeki Korkmaz, Eser Akbaş, Gökay İravul, Ömer Salihoğlu, Burhan Arman, Oğuzhan Akgün, Fatih Dilek, İsmail Düzgün, Yakup Alkan ve Feyzullah Şahin Güneş yer alıyor. 

Kamp sonunda yeniden Velimeşe’ye dönecek olan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşspor 27 Ağustos 2021 tarihinden itibaren 5 Eylül 2021 tarihinde İstanbul deplasmanında oynayacağı sezonun ilk maçına hazırlanacak. İlk hafta deplasmanda Sarıyer ile karşı karşıya gelecek olan Ergene Velimeşespor iç sahadaki ilk maçında ise 12 Eylül 2021 tarihinde Çorum FK takımını konuk edecek.