• Ergene'de Çalışmalar Devam Ediyor
Ergene

Ergene'de Çalışmalar Devam Ediyor

  • 16 Ağustos 2021
  • 1343 Kez Okundu

Ergene Belediyesi ekipleri ilçenin her mahallesinde her bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak ve ilçenin her mahallesine, her bir vatandaşına daha güvenli ve daha modern yollar inşa etmek için planlamalarını sürdüren Ergene Belediyesi çalışmalarını aralıksız biçimde devam ettiriyor.
Bakırça Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilitli parke taş yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Bakırça Mahallesi’nde çalışma yaptıklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ekiplerimiz hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırmadan ihtiyaç ve öncelik sırasına göre tüm mahallelerimizde çalışma yürütüyorlar. Bütün amacımız Ergene’de yol konusunu kalıcı bir şekilde ortadan kaldırmak. Bozulan ve deforme olan yolları onarıyor, ihtiyaç olan yerlerde yeni yollar açıyoruz. Bakırça Mahallesi’nin yollarını kilitli parke taş yapacağız” dedi.
Ergene için çalıştıklarının altını çizen Başkan Yüksel, sadece bir mahalleye ya da bazı mahallelere değil Ergene’nin tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini de kaydetti.