• Öğrencilere Karneler Verildi
  • Öğrencilere Karneler Verildi
Ergene

Öğrencilere Karneler Verildi

  • 19 Haziran 2021
  • 1169 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı mezunları için karne töreni düzenlendi. Mezun olan küçük öğrencilere karneleri Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından verildi.

Ergene Belediyesinin eğitim alanında yaptığı en büyük hizmetlerden biri olan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi bu sene yeni mezunlarını verdi. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler önümüzde ki sene birinci sınıfa gidecek. Mezun olan öğrenciler için Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisinde karne töreni düzenlendi. Mezun olan küçük öğrencilere karneleri Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından verildi.
Mezuniyet pastasının da kesildiği törende Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas ayrıca öğretmenlere 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında ki başarılı çalışmalarından dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Karne teslim töreninin ardından açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “İlk defa karne heyecanı yaşayan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olmak sevinçlerine ortak olmak benim içinde özel bir anlam taşıyor. Mezun olan bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Okul öncesi eğitim çocuklarımız için çok önemlidir, çocukların zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel gelişiminin %70’i 0-6 yaş arasında tamamlanır. Okul öncesi dönem olarak adlandırılan 0-6 yaş dönemi çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların, zihinsel yeteneklerin en hızlı geliştiği ve biçimlendiği dönemdir. Ergene Belediyesi olarak bu güzel eğitim yuvamızda çocuklarımıza en iyi şartlarda, en sağlıklı koşullarda, en güzel eğitimleri veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.