• Mestan Özcan, Albayrak'a Seslenerek “Takipçisi Olacağız” Dedi
Çorlu Güncel

Mestan Özcan, Albayrak'a Seslenerek “Takipçisi Olacağız” Dedi

  • 13 Ocak 2021
  • 1009 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a seslenerek “Yol yapılana kadar takipçisi olacağız” dedi.


Partisinin bir dizi ziyaretleri kapsamında Sarayın Büyükyoncalı Mahallesi’nden geçen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan yol kenarında durarak, yolun durumuyla ilgili Albayrak’a seslendi. Yolun çamur içinde olduğunu kaydeden Özcan, yol yapılana kadar bu konunun takipçisi olacağız” dedi. 
Yaptığı açıklamada AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Bugün ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştirirken özellikle Çerkezköy ve Saray’da bir dizi etkinlik yaptık, programımız bitti Büyük Yoncalı Mahallesi’ne uğrayalım dedik, Tekirdağ’a dönüş yolunda buradan geçiyoruz. Büyükyoncalı Sarayın en büyük mahallerinden bir tanesi. Burası en işlek cadde, ne Anadolu’da ne de Tekirdağ’ın Süleyman Paşa’sında, ne Hayrabolu’nda ne de Kapaklı’sında nede Marmaraereğlinde böyle bir yol yok. Bu yol bizim insanımıza laik bir yol değil. Buradan özellikle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a sesleniyorum. Saray Belediye Başkanına sesleniyorum, Büyükyoncalı’ya biraz ilgi alaka gösterin. Bu insanların bu eziyeti çekmesi doğru, değil herkes vazifesini düzgünce yapsın. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza sesleniyorum, bir sabah inşallah sabah namazı kılsın ve bu yolları gezip bir görsün. Bu yol tamir edilene kadar takipçisi olacağız” dedi.  
İMDAT ŞAHİN