• Başkan Yüksel Lgs Öncesi Öğrencilere Moral Verdi
  • Başkan Yüksel Lgs Öncesi Öğrencilere Moral Verdi
Ergene

Başkan Yüksel Lgs Öncesi Öğrencilere Moral Verdi

  • 23 Haziran 2020
  • 1926 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel LGS sınavına girecek öğrencileri bu zor günlerinde yalnız bırakmadı. Ergene’de sınav yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Yüksel sınav öncesi çocuklarla sohbet ederek onlara moral verdi.




Dezenfektan, Maske, Kolonya ve Su Dağıtıldı
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel öğrencilerin LGS heyecanında yanında oldu. Sabahın erken saatlerinde Ergene’de ki okullarda sınava girecek öğrencilerin yanında olan Başkan Yüksel öğrencilerin sağlığı için dezenfektan, maske, kolonya ve su dağıttı. Başkan Yüksel ayrıca Ergene’de ki tüm sınav yerlerinde Belediye personellerinin de bu dağıtımları yaptığını vurguladı.

Öğrenciler ile sınav öncesi sohbet ederek onlara başarı dileklerini ileten Başkan Yüksel, “Bugün yaşadığımız pandemi süreci nedeniyle, çok zorlu koşullar altında gerçekleşen bir sınav heyecanı var. Bu sınav diğerlerinden çok farklı. Bu nedenle hem öğrencilerimizin heyecanını hem de velilerimizin stresini paylaşmak adına onların yanlarında olduk. Öğrencilerimizin sağlığı için maske, dezenfektan, kolonya ve su dağıttık. Güzel yarınlarımızın en değerli varlıkları olan çocuklarımıza, hedef ve hayallerine ulaşmak için girdikleri LGS sınavında başarılar dilerim” dedi.

Öğrenci velileri bu güzel ziyareti ve destekleri için Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini iletirken veliler Başkan Yüksel ile bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.