• “Mahallelerde Karantina Uygulaması Yok”
  • “Mahallelerde Karantina Uygulaması Yok”
Çorlu Güncel

“Mahallelerde Karantina Uygulaması Yok”

  • 05 Haziran 2020
  • 5472 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Hıdırağa ve Silahtarağa Mahalleleri’nde karantina uygulamasının olmadığını ifade etti.


Çorlu’da özellikle sosyal medyada yayılan mahallelerin karantinaya alındığı yalanının olduğunu ifade eden AK Parti Çorlu İlçe Başkanı her hangi bir karantinanın olmadığını ifade etti. Vaka sayılarının yüksek olmadığının da altını çizen Uylaş, yalan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. 
ABARTILDIĞI KADAR BİR DURUM YOK
Gazetemize konuşla ilgili konuşan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, “Pazar gününden itibaren testler yapılmaya devam ediyor, filyasyon gereği vakaların temas ettiği vatandaşlarımızın da taramaları yapılıyor. Abartıldığı kadar şu anda bir durum söz konusu değil, karantina ve mahalleyi kapama gibi bir durum da söz konusu değil” dedi. 
VATANDAŞLARIMIZIN PANİĞE KAPILMASINA GEREK YOK
Konuşmasını sürdüren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş vatandaşların paniğe kapılmamasını istedi: Uylaş, “İlk günle son gün arasındaki vaka sayılarında da düşme var. Test sayılarını vatandaşlar pozitif çıkmış gibi algılıyorlar. Test yapılanlardan çoğu negatif çıkıyor, vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması gerekiyor. İlgili birimler çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN