• İzzet Volkan İlk Toplantı İçin Paris'te
  • İzzet Volkan İlk Toplantı İçin Paris'te
Çorlu Güncel

İzzet Volkan İlk Toplantı İçin Paris'te

  • 14 Şubat 2020
  • 1212 Kez Okundu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı İzzet Volkan, ICC Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Genel Konsey üyeliğine seçilmesinin ardından ilk toplantı için Fransa'nın başkenti Paris'e gitti.


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan büyük bir başarıya imza atarak Dünya Odalar Federasyonu Milletlerarası Ticaret Odası’na genel konsey üyeliği gibi önemli bir göreve seçilmesinin ardından konseyin ilk toplantısı için Paris’e giderek toplantıya katıldı.
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan yaptığı açıklamada; “Dünya Odalar Federasyonu (WCF), Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) tarafından 1950 yılında üyelik ağındaki ticaret odalarını temsil etmek, odalar arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla kurulmuştur. 12 bin odadan oluşan küresel ağı birleştiren ve odaların daha üretken olmasına yardımcı olan Dünya Odalar Federasyonu Milletlerarası Ticaret Odası’nın ilk toplantısı için Paris’teyiz. Dünya’nın çok farklı bölgelerinden, ticareti her zaman, her yerde, herkes için mümkün kılmak için bir araya geldik. Ülkemizi böyle uluslararası bir kurumda temsil ettiğim için mutluyum ve gururluyum. Elimizden geldiğince burada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Burada bulunmak ülkemiz için Çorlumuz için gurur verici. Ülkemiz daha iyilerine layık” ifadelerine yer verdi. İmdat şahin