• Çorlu Çarşı Platformu Çalışmalarını Sürdürüyor
  • Çorlu Çarşı Platformu Çalışmalarını Sürdürüyor
Çorlu Güncel

Çorlu Çarşı Platformu Çalışmalarını Sürdürüyor

  • 16 Ocak 2020
  • 839 Kez Okundu

Çorlu Çarşı Platformu Sözcüsü Cem Mustafa Erdurur ve esnaflar Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’nu ve İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.


Yılbaşından önce çalışmalarını yoğunlaştıran Çorlu Çarşı Platformu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Omurtak Caddesi ve Kumyol Caddelerindeki esnafın sıkıntılarını kurumlar nezdinde anlatan Çorlu Çarşı Platformu, çözüm yolları için fikir alışverişinde bulunuyor. 
Çorlu Çarşı platformu Sözcüsü Cem Mustafa Erdurur, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ve İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nı ziyareti sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu. Erdurur; “Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ve İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sıcak samimi bir sohbet oldu. Emniyet tedbirlerinin artırılacağını, polis-esnaf daha çok işbirliği yapılacağı konusunda fikir birliğine vardık.  İYİ Parti Çorlu ilçe Başkanı İlker Atasever ve yönetimi ile son derece samimi bir fikir alışverişinde bulunduk” dedi. 
İMDAT ŞAHİN