• Nuhoğlu, İlçe Başkanlığı Seçimleri İçin Konuştu
Ergene

Nuhoğlu, İlçe Başkanlığı Seçimleri İçin Konuştu

  • 09 Aralık 2019
  • 1477 Kez Okundu

Ergene’de delege seçimlerini önde tamamlayan İlçe Başkan Adayı Nuh Nuhoğlu 29 Aralıkta yapılacak İlçe başkanlığı seçimleri için gazetemize konuştu.


Geçtiğimiz ay başlayan delege seçimlerini beyaz listeyle önde tamamlayan Nuh Nuhoğlu 177 delegenin 108’ini almıştı. CHP Ergene İlçe Başkanlığı için kırmızı listeyle seçime giren Mehtap Tural 48 delege alırken 21 tane de bağımsız delege seçildi.  
MEHTAP HANIM SEÇİMLERE GİRECEK Mİ BİLMİYORUM
Beyaz Listeyle delege seçimlerini önde tamamlayan Nuh Nuhoğlu: “İl Başkanlığı’nın aldığı kararla birlikte Ergene İlçe Başkanlığı’nın seçimi 29 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Saat olarak tam olarak hangi saatte yapılacak bilemiyorum. Delege seçimlerimizi geride bıraktık, yaklaşık 108 delegemiz var. 48 Kırmızı listenin delegesi var ve bağımsız ve doğal delegelerimiz var. İlçe başkanlığı seçimlerine adaylığımızı koyacağız, inşallah her şey yolunda gider ve seçimleri bitiririz” dedi.  Kırmızı listeyle delege seçimlerine giren ve 48 delege alan Mehtap Tural’ın ilçe başkanlık seçimlerine girip girmeyeceğini sorduğumuz Nuh Nuhoğlu, “Mehtap hanımın seçimlere girip girmeyeceği konusunda bir bilgim yok, biz yolumuza devam ediyoruz, çıksa da çıkmasa da bizim başımızın üstünde yeri var” dedi.  
İMDAT ŞAHİN