• Lifeport Hospital Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
  • Lifeport Hospital Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
  • Lifeport Hospital Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
  • Lifeport Hospital Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
  • Lifeport Hospital Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Çorlu Güncel

Lifeport Hospital Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

  • 22 Mayıs 2019
  • 1781 Kez Okundu

Çorlu’da görev yapan basın mensupları, Lifeport Hospital’ın düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

1 Nisan 2019 tarihi itibariyle resmi olarak yeniden Çorlu’da sağlık hizmeti vermeye başlayan Lifeport Hospital’ın yeni sahipleri, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Hastanenin yemekhanesinde düzenlenen iftar programına basın mensuplarının yanı sıra hastane yönetimi de katıldı.

BASIN MENSUPLARINA HASTANE TANITILDI

İftar öncesinde basın mensuplarını kapıda karşılayan Lifeport Hospital çalışanları önce hastanenin tüm birimlerini gezdirdi. Basın mensuplarına birimlerle ilgili bilgi veren görevliler ardından basın mensuplarını iftarın düzenleneceği yemekhaneyi çıkardı.

HASTANE HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

Program öncesi basın mensuplarına hastaneyi tanıtan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Celal Bölükbaşı, hastane hakkında bilgiler verdi.  İlk dönemde Lifeport Hospital’ın temel branşlarda faaliyet göstereceğini belirten Bölükbaşı, deneyimli hekim kadrosu ve teknik alt yapısı ile Çorlu ve çevre ilçelere de sağlık hizmeti verdiklerini söyledi. Bölükbaşı, “Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı görev edinen hastanemiz güncel tıbbi yaklaşımları, hasta memnuniyetini ve halk sağlığını en üst değer olarak benimsemiştir ve bu rotada ilerlemeyi ilke edinmiştir. 7 bin 500 metrekare kullanım alanı olan hastane binamızın toplam yatak kapasitesi 75 adet olup bunun 17 adedi erişkin yoğun bakım, 13 adedi yeni doğan yoğun bakım yatağıdır. Erişkin yoğun bakım ünitemizde yoğun bakım yataklarının 7 adedi tek kişilik yoğun bakım odası olarak hizmet vermektedir. Ameliyathane oda sayısı 4 adet olan hastanemizde ayrıca 1 doğumhane, endoskopi ünitesi, tıbbi laboratuvar, Radyoloji ünitesi, Multiselice 2 kesit tomografi yer almaktadır. 25 adet poliklinik odası mevcuttur. Yemekhane, toplantı salonu, kafeterya, sergi salonu, otopark ve bahçe yer almaktadır. Lifeport Hospital’da tek kişilik konforlu hasta odaları, 3 süit oda bulunmakta olup, 75 yatak kapasitesi mevcuttur. Süit odalar 36 metrekare, standart odalar 27 buçuk metrekaredir. Tüm hasta odaları ve tuvaletlerde hemşire çağrı sistemi bulunmaktadır. Tüm hasta odaları pencereli ve gün ışığı alır konumdadır. Tüm hasta odalarında led aydınlatma sistemi bulunmaktadır. Hastanemiz, yeni yönetim anlayışıyla hizmet kalitesini yükselterek bölgede örnek bir sağlık kuruluşu olmak için azimle ve mücadeleci bir ruhla kararlı adımlarla ilerlemeyi hedeflenmektedir” dedi.

BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasının ardından Bölükbaşı, basın mensuplarıyla bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek iftar programına katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

İmdat Şahin