• Lila Group İftarda Buluştu
Çorlu Güncel

Lila Group İftarda Buluştu

  • 16 Mayıs 2019
  • 1011 Kez Okundu

Türkiye’nin önde gelen hijyenik temizlik kâğıdı üreticisi Lila Group, geleneksel iftar yemeğinin 2’ncisini düzenledi.

Çok sayıda çalışan ve Lila ailesinden emekli olanların katıldığı davete Lila Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) Başkanı Müjdat Ayan ve dernek üyeleri de katılım gösterdi.

ÇALIŞANLARIMIZLA ARKADAŞLARIMIZLA İFTARDA BULUŞTUK

Celal Öğücü gazetecilere kısa bir açıklama yaparak; “Geleneksel hale gelmiş şirket çalışanlarımızla iftar yemeği yapıyoruz. İftar yemeğinde tabi fabrikamızın çalışanları çok olduğu için genelde üç bölüme bölüyoruz. Bunu her hafta Çarşamba günleri yapıyoruz. Şu anda 260 kişilik bir rezervasyonumuz var. Herkesin Ramazan Ayı’nı kutluyorum” dedi.

“ÇORLU BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”

Yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lila Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü Çorlu’nun Lila Group için önemini vurguladı. Öğücü: “Çorlu bizim göz bebeğimiz. Çorlu’da üretilen ürünlerimiz dünyanın 5 kıtası, 77 ülkesine ihraç ediliyor. Çorlu, biz ve bizim gibi kurumlarla ülke ekonomisine yadsınamaz bir değer katıyor. Grup olarak Çorlu için güzel şeyler yapmaya ve güzel Çorlu’muza değer katmaya devam edeceğiz. Gündemimizdeki çok yeni konulardan biri de geçtiğimiz hafta imzalarını tamamladığımız kıymetli bir çalışma CEO Pledge yani CEO taahhüdü. Bu taahhüdün Türkiye’den ilk imzacısı olduğumuzu gururla belirmek isterim” dedi.

 “ÇORLU VE BÖLGEDEKİ KADINLARIMIZA YENİ İŞ FIRSATLARI SUNUYORUZ”

Konuşmasını sürdüren Öğücü: “Lila Group olarak, Türkiye’de yetenekli kadın iş gücünü perakende ve tüketici ürünleri sektörüne çekmek, kadın liderlerin sayısını, itibarını, etkilerini artırmalarında destekleyici olarak sektöre katkıda bulunmayı misyon edinen LEAD Network Türkiye’nin kurumsal üyesiyiz. Merkezi Amsterdam olan LEAD Network’ün faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde uyguladığı ‘CEO’nun Taahhüdü’nün Türkiye’deki ilk imzacısı olarak 2023 yılına kadar kadın çalışan sayımızı %5 artırmayı taahhüt ettik. Hızlıca da bu alandaki çalışmalarımıza başladık. Her geçen gün büyüyen yapımız sebebiyle de önümüzdeki dönemde Lila Group olarak Çorlu bölgesindeki kadınlarımıza yeni iş imkânları sunacak olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Çorlu’daki kadınlarımızın işgücüne katılma oranlarını artırmak da Çorlu’ya değer katacak ve aile ekonomilerine de olumlu etki edecektir” dedi.

İmdat Şahin