• Sarıkurt'tan Cemaliye Mahallesinde Konuştu
Çorlu Güncel

Sarıkurt'tan Cemaliye Mahallesinde Konuştu

  • 25 Mart 2019
  • 1125 Kez Okundu

CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt, Cemaliye Mahallesi’nde miting düzenledi.

Cemaliye Mahallesi’nde düzenlenen mitingi CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Kadir Albayrak ta katıldı. Mitingde Kadir Albayrak’ta bir konuşma yaparak: “Çorlu’nun sorunlarını hangi komisyonda yer aldıysa hangi çalışma ortamında bulunduysa çok güzel bir şekilde anlatarak temsil ederek Çorlu’nun sorunlarını çok güzel dile getirdi. Elinden geldiğince de sorunların çözümüne ulaştılar. Ben öncelikle hem kendisine hem meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Büyükşehir ve 11 ilçe belediyesi geçtiğimiz seçimde sosyal belediye ile yola devam kararı aldı. Bu sosyal demokrat belediyeler tarafından kurulan temeller, çok çalışmak üzerine, sevgi üzerine şeffaflık dürüstlük üzerine oturdu. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Bundan sonra Tekirdağ Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

SAKURA BAHÇESİNİN YERLİSİ MİLLİSİ YOK MU?

“Son zamanlarda şehrimize gelmeyenler şehrimize gelmeye başladılar. Sokaklar kapanıyor etraflarında yüzlerce koruma oluyor” diyen Ahmet Sarıkurt şöyle devam etti: “Biz ise sadece hemşerilerimize güvendik hemşerilerimize onlarla birlikte olduk onlarla beraber yürüdük. Şimdi seçim kitapçıklarına bakıyorum, biz ne yapıyorsak onları yapmayı taahüt etmişler, azıcık derslerine çalışmaları lazım, bir miktar bu şehirde olanı olmayanı takip etmeleri lazım. Demişler ki aile merkezi kuracağız, Çorlumuzda var zaten bu hizmet, bakıyorum bizden farklı kitapçığımızda olmayan bir projeleri var. Oda Japon Sakura Bahçesi yahu bu memlekette bu bahçenin yerlisi yok mu millisi yok mu? biz tarihimize sahip çıkalım diyoruz siz sakura bahçesi diyorsunuz” dedi.

 

ATMA RECEP DİN KARDEŞİYİZ SÖZÜNE ATIFTA BULUNDU

 

İstanbul da yapamadıklarını Çorlu’da yapacaklarmış diyen Ahmet Sarıkurt konuşmasını sürdürdü: “Ülkemizin en büyük şehri İstanbul’u yıllardır siz yönetiyorsunuz, İstanbul da yapamadıklarını yapmadıklarını Çorlu’da yapacaklarmış, suyu yüzde 50 indireceklermiş, öğrencileri bedeva taşıyacaklarmış hani bizde bizde bir söz vardır, “Atma Recep din kardeşiyiz”, diye bende buradan şunu demek istiyorum “Atma Serkan Erçili din kardeşiyiz” ben sizlere ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorlukları şartları da gözeterek hazırladığımız projeleri hayata geçirmeyi vaad ediyorum. Gerçekçi olmak gerekir” dedi.

 

BURADAN SÖYLÜYORUM BÜYÜK BİR FARKLA DA BAŞARILI OLACAĞIZ.

 

“Bu şehre hizmet etmek için büyük bir heyecanla aranızda bulunan belediye meclis üyelerimize iftira atıyorlar. Ağızlarından bir çift güzel söz çıkmıyor” diyen Ahmet Sarıkur “bu huzur kenti Çorlumuzda insanları birbirine düşürmeye çalıyorlar” ifadelerini kullandı. Sarukurt, “Onlara şunu söylemek istiyorum başaramayacaksınız boşa uğraşıyorsunuz ben her siyasi görüşten vatandaşlarımızın oylarına talibim. Nasıl düğünde cenaze de bir ve beraber oluyorsak hep beraber olacağız şehrimizi beraber yöneteceğiz. Buradan söylüyorum büyük bir farkla da başarılı olacağız. Çünkü biz sevgi dili ile konuşuyoruz. Çünkü biz saygı dili ile konuşuyoruz. Biz kol kola girmiş bir halkın her türlü zorluğun üstesinden geleceğine inanıyoruz güveniyoruz” dedi.

 

İmdat Şahin