• “Çorlu'da Parti Olarak Büyük Bir İvme Kazandık”
Çorlu Güncel

“Çorlu'da Parti Olarak Büyük Bir İvme Kazandık”

  • 09 Mart 2019
  • 851 Kez Okundu

Büyük Birlik Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı İsmail Ceylan gazetemize yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmaları için çalışan İsmail Ceylan Çorlu’daki etkinliklerin her birine katılıyor. Gazetemize çalışmalarla ilgili bilgi veren İsmail Ceylan “Büyük Birlik Partisi olarak Çorlu’da ivme kazandık” dedi.

 

“HİÇBİR İŞİMİZİ KAPALI KAPILAR ARKASINDA YAPMAYACAĞIZ”

Büyük Birlik Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı İsmail Ceylan; “Büyük Birlik Partisi olarak Çorlu’da çok büyük bir ivme kazandık. Şahsıma rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’na büyük bir sevgi ve teveccüh var. Allah’ın izniyle biz bu seçimden yüzümüzün akıyla çıkacağız. Çorlu bizim evimiz, hayalimizdeki ilçemiz. Çorlu için iyi olan, doğru olan ne varsa bunu yapmak için çaba sarf edeceğiz. Adaletli yönetimi Büyük Birlik Partisiyle getireceğiz. Yetimin hakkını gözetip hiçbir işimizi kapalı kapılar arkasında yapmayacağız. Halkın içinde halkla birlikte her şey şeffaf olacak” dedi.

 

“HAK EDEN KİMSE O KOLTUĞA OTURSUN”

 

Konuşmasını sürdüren İsmail Ceylan “Biz birlik ve beraberlik içinde olursak Çorlu’ya faydamız olur. Eğer birlik beraberlik içinde olmasak hiçbir işi çözemeyiz. Bu bir bayrak yarışıdır, hak eden kimse o koltuğa o otursun. Biz o koltuğa oturanında yardımcısı ve destekçisi olacağız. Güzel olan her şeyin yanındayız, zararı olan her şeyinde karşısındayız. Amacımız hakka ve halka hizmettir” dedi