• Eski Sanayi Sitesin'deki Esnafı Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Eski Sanayi Sitesin'deki Esnafı Ziyaret Etti

  • 07 Mart 2019
  • 1380 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ve beraberindekiler Eski Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Yerel seçimler için gün sayarken partilerin adayları çalışmalarını sürdürüyor. CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt meclis üyesi adaylarıyla birlikte Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sarıkurt’un ziyaretinde esnaflar ekonomik sıkıntılarını dile getirdi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında sabah 09.00 da programını başlatan Ahmet Sarıkurt’un ilk durağı Eski Sanayi Sitesi esnafı oldu. Esnafı tek tek gezen ve ellerini sıkan Ahmet Sarıkurt projelerinin yer aldığı seçim bildirilerini dağıttı. Ahmet Sarıkurt’a ekonominin olumsuza gittiğini söyleyen esnaflar, piyasaların bir an önce düzelmesini dilediler. Ahmet Sarıkurt’ta Çorlu’da yapacaklarını esnaflarla paylaştı.

 

Ahmet Sarıkurt’un seçim bildirisinde birçok proje yer alıyor. Bu projeler şu şekilde: Çocuk tiyatro eğitimleri, çocuk meclisi, çocuk hakları masası, robotik kodlama atölyeleri, bilgi evleri, çocuklar için hobi bahçesi, engelsiz yaşam ve spor alanı, engelsiz kafe gibi birçok projenin yazıldığı broşürler halka verildi.

 

İmdat Şahin