• “Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Başlayacak”
  • “Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Başlayacak”
  • “Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Başlayacak”
  • “Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Başlayacak”
Çorlu Güncel

“Çalışmalar Önümüzdeki Günlerde Başlayacak”

  • 10 Ocak 2019
  • 1188 Kez Okundu

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’ne Çorlu Belediyesi tarafından devredilen yerin yapım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurdseven, “Ülkemizde döviz kurunun dalgalanması sonucu ekonomiyle ilgili aksaklıklar yaşandı ve bu aksaklıklar tabi belediyelerimizi de etkiledi. Çorlu Belediyemiz yerin yapılmasıyla ilgili geçtiğimiz günlerlerde bana “ekonomik sebeplerden dolayı adımlarımızı dikkatli atıyoruz, ama en kısa zamanda yerin yapımıyla ilgili çalışmalarımız başlayacak” diye söyledi. Ben Çorlu Belediyemize ve sayın Ahmet Sarıkurt’a güveniyorum, önümüzdeki günlerde yerle ilgili çalışmalara başlayacaklardır” dedi.

 

“YIKILIP YENİDEN İNŞA EDİLECEK”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi için Kumyol Caddesi üzerinde bulunan daha önce spor salonu olarak faaliyet gösteren yer, yıkılarak engelli vatandaşların hizmetine sunulacak. Yerle ilgili Ünal Baysan’ın Belediye Başkanılığı döneminde yerin Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’ne verileceği açıklanmıştı. Daha sonra Çorlu Belediyesi tarafından yerle ilgili gerekli çalışmalar yapılmıştı. Engelli vatandaşların da kolaylıkla gelip sosyalleşebileceği alanın yapılmasıyla ilgili dernek başkanı Canan Naciye Yurdseven şunları söyledi: “Burası derneğimize verildi, burası yıkılarak tekrar güzel bir yapı inşa edileceği belediye tarafından bizlere söylendi. Az önce de belirttiğim gibi ekonomik meselelerden dolayı  önümüzdeki günlerde başlanacağını bana ilettiler, ben kendilerine güveniyorum. Çorlu Belediyemiz ve Ahmet Sarıkurt başkanımız yerle ilgili gerekli çalışmaları yapacaktır. En kısa zamanda da Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubemizin güzel bir yeri olacaktır” dedi.

 

İmdat Şahin