• Milli Görüş'ün Belediyeciliğini Kuracağız
Çorlu Güncel

Milli Görüş'ün Belediyeciliğini Kuracağız

  • 10 Ocak 2019
  • 949 Kez Okundu

31 Mart yerel seçimleri için Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Halit Çetintaş gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette gelen Halit Çetintaş gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan ile görüştü. Ozan Turan ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Halit Çetintaş, “Çorlu’da Milli Görüş belediyeciliğini kurmak istediklerini” belirtti.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Yerel seçimler için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Halit Çetintaş şöyle konuştu: “Saadet Partisi bu seneki yapılacak yerel seçimlere hazırlıklarını sürdürüyor. Sahada çalışmalarımız var, halkımızla buluşuyoruz. Saadet Partisi Milli Görüş geleneğinden gelen bir parti, inşallah önümüzdeki süreçte partimiz ve içindeki değerli insanlarla birlikte güzel günlerin inşası için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızla birlikte Çorlu’yu daha iyi yerlere götüreceğiz” dedi.

 

“ÇORLU’NUN CİDDİ SORUNLARI VAR”

 

Çorlu’nun ciddi sorunları olduğunu ifade eden Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Halit Çetintaş sorunları çözeceklerini belirtti. Çetintaş, “Çorlumuzun belli başlı sorunları var, ciddi sorunlar bunlar, yolundan, suyuna kadar bir dizi sıkıntı mevcut. Bu sorunların sıkıntıların üzerinde duracağız, tabi biz halkımızla birlikte bu sorunları aşacağız. Halkla beraber olunca sorunları da iyi biliyorsunuz, dertlerini biliyorsunuz. Milli Görüş’ün belediyeciliği önümüzdeki dönemde kurmayı hedefliyoruz” dedi.

 

“CHP, İYİ PARTİ ADIYAMANDA BİZİ DESTEKLEYECEK”

 

İttifaklarla ilgili de gazetemize bilgi veren Halit Çetintaş konuşmasını sürdürdü: “Genel Başkanımız yerel seçimlerde tek başımıza gireceğimizi belirtti bizde bu görüşü destekliyoruz. Dirsek teması denilen bir kavram kullandı, dirsek teması da şu şekilde bir yerde CHP ve İYİ Parti’nin oy oranları düşükse  o yerlerde bize destek verecek, uygun olduğu koşullarda da bazı yerlerde bizimde onları desteklememiz söz konusu olabilir. Örneğin  Adıyaman da CHP ve İYİ Parti bizim adayımızı destekleyecek” dedi.

 

İmdat Şahin