• ‪mümin Kelle Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
Çorlu Güncel

‪mümin Kelle Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

  • 07 Aralık 2018
  • 2456 Kez Okundu

31 Mart Yerel Seçimler için Kelle Turizm’in sahibi AK Parti’nin Çorlu’daki kurucularından Mümin Kelle belediye meclis üyeliğine aday adaylığı için başvuru da bulundu.

Mümin Kelle meclis üyeliği aday adaylığı için dilekçesini ilçe başkanı Yavuz Uylaş’a teslim etti. Adaylık başvurusu sırasında Mümin Kelle’yi AK Parti Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Elçili, AK Parti Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Uzun partililer ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

Gazetemize açıklamalarda bulunan Mümin Kelle Çorlu’muza hizmet için meclis üyeliğine aday adaylığı başvurumu yaptım” dedi. Kelle, “27 senedir Çorlu’dayım ve Çorlu’nun tanınmış esnaflarından Kelle Turizmin sahibiyim. 2002 yılında AK Parti’nin Çorlu’daki kurucularındanım, 10-12 sene yönetimlerde görevler yaptım. 4 yıldırda MÜSİAD’ın yönetim kurulu üyeliğini de yapıyorum. Çorlu’muzun daha ileriye taşınması için çalışmalar yapacağız” dedi.

 

Mümin Kelle’nin meclis üyeliği aday adaylık açıklamasını AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı sosyal medyadan da şu sözlerle duyurdu: “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde ilçemizden AK Parti Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Sn. Mümin Kelle adaylık başvuru onay belgesini ilçe başkanımız Sn. Yavuz Uylaş’tan aldı. Kendisine bu meşakkatli yolda başarılar dileriz” denildi.