• Trakya Halkı Cemşit'i Sevdi
Çorlu Güncel

Trakya Halkı Cemşit'i Sevdi

  • 11 Ekim 2018
  • 1311 Kez Okundu

Geçtiğimiz ay hizmete giren Cemşit Sıra Dışı Lezzetler Restoranı her geçen gün daha fazla müşteri tarafından ziyaret ediliyor.

Menüsünde 7 adet sıcak sandviç, 6 adet burger, 3 çeşit salata ve 1 de tatlı yer alıyor. Ayrıca özel üretim 4 adet sos mevcut. Popüler ürünler Cemşit, Çizburger ve Gurme Burger.

İşletme sahibi Gökhan Filiz, “Cemşit’in içeriğinde sızdırma kavurma, füme kaburga eti, şişlik sosis, Hamburg salamı, kaşar peyniri ve chimichurri sos bulunuyor. Chimichurri sos Latin Amerika’da çok popüler tüm et yemeklerinin yanı başında bulunan enteresan bir sebze sosu. Çizburger; bildiğimiz hamburgere İngiliz çedar peyniri eklenmesi ile oluşuyor. Ancak bizde soğan çiğ olarak değil ağır ateşte uzun süre pişirilerek karamelize edilerek ekleniyor, böylece kokmadığı gibi hafif tatlı bir lezzeti oluyor. Gurme Burger ise benzersiz bir kombinasyondan oluşuyor; özel formüllü dana köfte, füme kaburga eti, karamelize soğan ve 3 peynirli sos. Bu ürün farklı burger denemek isteyenler için tasarlandı. Tamamen farklı bir lezzet” dedi.

İmdat Şahin