• Kaymakam Sarılı'dan İlköğretim Haftası Mesajı
Çorlu Güncel

Kaymakam Sarılı'dan İlköğretim Haftası Mesajı

  • 17 Eylül 2018
  • 971 Kez Okundu

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Sarılı mesajında, “milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımanın, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmanın birinci şartı eğitimdir” dedi.

Kaymakam Sarılı yaptığı açıklamada eğitimin önemine dikkat çekerek, “Bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın sevincini ve heyecanını hep beraber yaşıyoruz. Biliyoruz ki milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımanın, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmanın birinci şartı eğitimdir. Bu anlamda, çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği, hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir” dedi.

Kaymakam Sarılı, “eğitimde başarıyı yakalamak için idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunun en güzel şekilde tesis ederek çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitimini gerçekleştirmek için hep beraber gayret edeceğiz. Bu duygularla öğrencilerimizin ilköğretim haftalarını kutluyorum” dedi. Sarılı mesajında yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını temenni etti.

İMDAT ŞAHİN