• Yol Çalışmalarını İnceledi
Çorlu Güncel

Yol Çalışmalarını İnceledi

  • 17 Ağustos 2018
  • 1020 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Edirne 4. Sokakta gerçekleşen beton yol ve kilit parke taş çalışmaları hızlı bir şekilde ilerlerken, yapılan çalışmaları inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e esnaf ve vatandaşlar bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür etti.

Sağlık Mahallesinde Sevgi Yolu diye adlandırılan Edirne 4.Sokak üzerinde Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beton yol ve parke kilit taş döşeme çalışmaları esnafın yüzünü güldürüyor. Yapılan çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını belirten esnaf ve vatandaşlar bu güzel çalışmanın ardından Sağlık Mahallesi Edirne 4. Sokağın çok modernize olduğunu belirtti.

Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten vatandaşlar, “Çok kısa bir süre önce büyük iş makineleri ile yapılan yol kazıma çalışmasının hemen ardından beton yol ve kaldırımlara parke taş döşeme çalışmaları başladı, hızla ilerleyen çalışmalar bizi mutlu ediyor” dediler.

Edirne 4. Sokakta gerçekleşen çalışmaları inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de vatandaşlarla sohbet ederek, Ergene’nin tüm mahallelerinde her gün Belediyenin farklı çalışmaları olduğunu, vatandaşa hizmet anlayışıyla çok çalıştıklarını belirtti.

ZAFER KURT