• Demirkaya Yenicespor Ligden Çekildi
Spor

Demirkaya Yenicespor Ligden Çekildi

  • 23 Temmuz 2018
  • 2402 Kez Okundu

İkinci yılında 2. Amatör Kümeden Birinci Amatör kümeye çıkma başarısı gösteren Demirkaya Yenicespor, yeterli destek göremediği gerekçesiyle ligdeki maçlara çıkmama kararı aldı.

Kulüp Başkanı Cem Çiçek yaptığı yazılı açıklamada, “Başarıyı gösterdik ama yeterli desteği göremedik” dedi. Çiçek açıklamasında, “Yeni kurulan bir kulüp olarak 2.yılımızda 2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye çıkma başarısını gösterdik. Yenicede takımımıza destek sağlamak amacıyla insanlara başarıyı gösterirsek bizlere de maddi ve manevi yanımızda olurlar dedik. Amatör kulüplerinin durumları malum, Belediyelerden gelen para ile bir deliği kapatabiliyoruz. Yöneticilerin ve 2-3 esnafın katkıları ile bugünlere geldik” dedi.

Çiçek kulüp adına yapılan yazılı açıklamada,1. Amatör kümede daha yolun başındayken Teknik ekip ve Oyuncuların mağdur olmaması için, gerekli maddi ve manevi destek ve sponsor bulamadıkları için yönetim kurulunun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda 1. Amatör Kümede 2018-2019 sezonunda maçlara çıkmama kararı aldıklarını açıkladı.

ZAFER KURT