• Avrupa Yakası Yazdı, Teski Yaptı
  • Avrupa Yakası Yazdı, Teski Yaptı
  • Avrupa Yakası Yazdı, Teski Yaptı
Çorlu Güncel

Avrupa Yakası Yazdı, Teski Yaptı

  • 02 Temmuz 2018
  • 1087 Kez Okundu

11 Haziran ve 22 Haziran tarihlerinde gündeme taşıdığımız haberlerden sonra TESKi yetkilileri iki noktanın sorununu gidermek için çalışma başlattı. Omurtak Caddesi üzerindeki çalışmayı bitiren TESKİ ekiplerinin, Mergup Şinik Sokaktaki çalışmalara ise devam ediyor.

Avrupa Yakası Gazetesi olarak 11 Haziran tarihindeki sayımızda “Mahalle Sakinleri Altyapıdan Dertli” haberimizden sonra 22 Haziran tarihindeki sayımızda da Omurtak Caddesi üzerinde meydana gelen lağım sularının geri basmasını da  “Esnaf İsyan Etti” diye gündeme getirerek yetkililerin dikkatine sunmuştuk. Haberlerimizden sonra iki bölgedeki sorunda TESKİ tarafından giderildi. Esnaf, gazetemize teşekkür etti.

5 YILDIR SÜREN SORUN GERİDE KALDI

22 Haziran tarihinde gündeme taşıdığımız haberimizde Omurtak Caddesi üzerindeki alt yapının sıkıntılı olması nedeniyle lagardan pis sular geri basarak çevreye yayılıyordu. Esnaflar durumu gazetemize anlatmıştı. Sorunun giderilmesine sevinen esnaf, “Beş yıldır alt yapının yetersiz olması nedeniyle lağım suları geri basıyordu. Siz haber yaptıktan kısa bir süre sonra TESKİ ekipleri bölgeye gelerek altyapı çalışmalarını bitirdi. Alt yapı çalışmalı biteli 3-4 gün oldu, şimdilik hiçbir sorun yok. Avrupa Yakası Gazetesi’ne çok teşekkür ediyor. Gerçekten vatandaşın yanında olan bir gazetesiniz, sorunumuzu dinlediniz sayfalarınıza taşıdığınız için çok çok teşekkür ediyoruz. TESKİ’ye de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

GAZETENİZE BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER

Mergup Şinik Sokaktaki alt yapı sorununu 9 Haziran tarihinde sayfalarımıza taşımıştık. Şeyh Sinan Mahallesi Mergup Şinik Sokakta alt yapı sorunundan dolayı sular yüzeye çıkıyordu. Lağım sularından dolayı sokağı pis su kaplıyordu ve esnaf hem pis sudan hem de lağım suyunun yaydığı pis kokudan şikayetçiydi.  Mergup Şinikte başlayan çalışmadan dolayı kıraathane işletmecisi Remzi Gencer gazetemize teşekkür etti. Gencer, “Gazetenize binlerce kez teşekkür ediyoruz. Bizlerin sesi oldunuz, bizlerin sesini duyurdunuz ve TESKİ ekipleri gelip çalışma başlattı. Bundan sonra inşallah hiçbir sorun yaşamayız. Sizlere ve TESKİ’ye çok teşekkür ediyoruz. Sorumlu gazetecilik yaptığınız için tekrar tekrar teşekkür ederiz” dedi.

İmdat Şahin