• Çorlu Sokakları Anlam Kazanıyor
Çorlu Güncel

Çorlu Sokakları Anlam Kazanıyor

  • 12 Haziran 2018
  • 2792 Kez Okundu

Çorlu Omurtak Caddesi üzerinde Arslan Sokak Aralığı Çorlu Belediyesi’nin yaptığı çalışmayla gökkuşağı rengini aldı.

Çorlu Belediyesi sokağa canlılık kazandırmasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, “Güzel bir proje. Sokağımıza, çarşımıza canlılık kattı, hareketlilik başlattı. Esnaf için de güzel bir şey. Buradaki esnafın işlerinin hareketlenmesinde de etken oluyor. Çorlu Belediyesi burayı gökkuşağı rengine kavuşturmuş kendilerine teşekkür ediyoruz. Çorlu sokakları bu çalışmalarla anlak kazanıyor” dedi.

SEVGİLİLER SELFİE ÇEKİYOR.

Arslan Sokak Aralığı’nda yapılan çalışmalardan sonra, sokaktan geçen sevgiler selfie çektirmeden geçmiyor. Sokaktan geçen bir çift gazetemize sokağın yeni durumunu değerlendirdi. “önceden bu sokak bu kadar güzel değildi. Şimdi rengarenk olmuş, bizlerde geçerken fotoğraf çekmek istedik. Gerçekten sokak güzel olmuş” dedi.

SOKAK DAHA DA GÜZEL OLACAK

Sokakta bulunan esnaf, sokakta çalışmaların devam edeceğini söyledi. Esnaf, “Çorlu Belediyesi günler öncesinden gelerek burada çalışma başlattı ve bu sokağımız bu duruma geldi. Belediyemize teşekkür ediyoruz ama çalışmalar devam edecek. Sokağımızın alt zemini de yapılacak, sokakta bulunan parke taşlarını da belediye ekiplerinin değiştireceğini biliyoruz. O çalışmalarda biterse sokağımız daha güzel olacak” dedi.

İmdat Şahin