• Şentop'un Çorlu Mesaisi
  • Şentop'un Çorlu Mesaisi
  • Şentop'un Çorlu Mesaisi
Çorlu Güncel

Şentop'un Çorlu Mesaisi

  • 11 Haziran 2018
  • 1141 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı, MKYK Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop Cumartesi gününü Çorlu’da geçirdi.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı önünde partililerle buluşan Şentop, buradan partililerle birlikte Omurtak Caddesi’nde yürüdü. Esnaflarla ve vatandaşlara konuşan Şentop, birkaç vatandaşın kendisine aktardığı sıkıntıları dinleyerek danışmanlarına not aldırdı.

Kadın Kollarından Bilgi Aldı

Omurtak’tan yürüyerek Atatürk Meydanı’na gelen Mustafa Şentop’a AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Kadın Kolları Başkanı Gülçin Arıcan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Atatürk Meydanı’nda standa açan AK Parti Kadın Kolları’nı ziyaret eden Şentop, kadın kolları üyelerinden çalışmalar ve vatandaşların ilgisi konusunda bilgi aldı. Kadın Kolları üyeleriyle toplu fotoğraf çektiren TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, buradan Kızılay iş Merkezi’ne geçti.

Çorlu’da Ofis Baktı

Atatürk Meydanı’ndaki Parka bakan Kızılay İş Merkezi’nde kendisi için ofis bakan Şentop’un, Tekirdağ’daki çalışmalarını daha rahat yönetebilmek için Çorlu’da ofis açacağı ve vatandaşlarla burada yakın temasta olacağı öğrenildi. Şentop’un ofis için başka yerlere de bakacağı öğrenildi.

AK Parti Çorlu İlçe yönetimi ve Mustafa Şentop daha sonra Emlak Konutları bölgesine giderek burada hemşehri dernekleri, vatandaşlar ve esnaflarla buluştuktan sonra akşam saatlerinde Süleymanpaşa ilçesine hareket etti.

SEYFİ GENÇ