• Binlerce Kişi Orucunu Aşevinde Açtı
  • Binlerce Kişi Orucunu Aşevinde Açtı
Çorlu Güncel

Binlerce Kişi Orucunu Aşevinde Açtı

  • 21 Mayıs 2018
  • 893 Kez Okundu

Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte binlerce vatandaş iftar saatinde Çorlu Belediyesi Aşevi’ni doldurdu. Yemek kuyruğu ezanın okunmasından sonra da devam etti.

Çorlu Belediyesi Aşevi’nin verdiği iftara basın mensupları katılırken CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı da katıldı. Vatandaşlar uzun kuyrukta beklemesine rağmen yemekten memnun kaldı.

İftar Yemeğine 2500 Kişi Katıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt iftar yemeğine 2500’e yakın kişinin katıldığını belirterek “Her yıl olduğu gibi Ramazan Ayı’nda vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ramazanın ilk üç günü Aşevimizde Ramazan iftarlarını veriyoruz. Görüldüğü gibi 2500 kişi burada iftarını açıyor. Ramazanın ruhuna uygun olarak birlik beraberlik içinde hoşgörüyle birbirimize bakarak yan yana oturuyoruz oruçlarımızı açıyoruz. Vatandaşlarımızı iftarlarımıza bekliyoruz” dedi. Başkan Sarıkurt iftar programlarının mahallelerde devam edeceğini söyleyerek “Bu ilk üç günde iftar yemeklerimiz aşevinde olduktan sonra mahallelerde verilmeye başlanacak. İlk mahallede olacak iftarımızı Reşadiye Mahallesi Atatürk Okulu’nda olacak. Ondan sonrada diğer mahallelerde iftarlarımızı vermeye devam edeceğiz” dedi.

İmdat Şahin