• Türk Telekom Binası Hizmete Açıldı
  • Türk Telekom Binası Hizmete Açıldı
  • Türk Telekom Binası Hizmete Açıldı
Çorlu Güncel

Türk Telekom Binası Hizmete Açıldı

  • 14 Mayıs 2018
  • 2544 Kez Okundu

Uzun zamandır tadilatı süren Türk Telekom binası hizmete açıldı. Türk Telekom ofisleri Türk Telekom Müşteri Merkezlerine dönüşüyor ve Türkiye genelinde de 4’üncüsü Çorlu’ya açıldı.

Türk Telekom Binası’nın açılışı için binaya gelen Çorlu İlçe Kaymakamı Levent Kılıç Türk Telekom çalışanlarıyla sohbet etti. Levent Kılıç çalışanlar ile sohbetinin ardından gazetemize açıklamada bulundu. Levent Kılıç, “Türk Telekom Binası’nın yeni açılışını yapıyoruz bugün, Türkiye’de dördüncü açılan bir sistem Trakya Bölgesi’nde de bir ilk olan bu yerin Çorlu da açılıyor olması da bizi çok mutlu etti. Bu binaya geldiğim zaman klasik Türk Telekom mağazalarının işyerinden çok farklı bir ortam tamamen insanlarla birebir iletişim halinde olan, güler yüzlü personel şahsen gezdim ve çok mutlu oldum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çorlu vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TÜRKİYE’DE 4’ÜNCÜ OFİSİMİZ ÇORLU’YA AÇILDI

“Çorlu Türk Telekom Müşteri Merkezi’nin açılışını yapıyoruz. Türk Telekom ofisleri Türk Telekom Müşteri Merkezlerine dönüşüyor ve ülkemiz genelinde de 4’üncü ofisimiz açılıyor” diyen Tekirdağ Türk Telekom İl Müdürü Dilek Çetintaş, Çorlu ilçemize hayırlı olsun dedi. Çetintaş, “ Tekirdağ ilimize ve Çorlu İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda burası Türk Telekom Teknoloji Marketi ve Türk Telekom’un mükemmel müşteri deneyimi hedefi var bunu gerçekleştirmek için de bu kapsamda ofislerimizi dönüşüme soktuk. Türk Telekom Müşteri Merkezleri oluyor dediğim gibi Çorlu’ya da 4’üncüsü açılıyor. Bina ile ilgili deprem güçlendirmesi oldu ve üzerine konsept ofisleri dizayn edildi. Öncelikle deprem güçlendirmesi ve daha sonra müşteri merkezi konsepti yapıldı” dedi.

İmdat Şahin