• Atatürk'ün Silueti Önünde Kitap Okudular
  • Atatürk'ün Silueti Önünde Kitap Okudular
  • Atatürk'ün Silueti Önünde Kitap Okudular
  • Atatürk'ün Silueti Önünde Kitap Okudular
Çorlu Güncel

Atatürk'ün Silueti Önünde Kitap Okudular

  • 14 Nisan 2018
  • 2419 Kez Okundu

Çorlu Melahat Kozar İlkokulu’nun iki aydır sürdürdüğü Kitap Her Yerde kampanyası, Cumhuriyet Parkı’ndaki 350 kişilik etkinlikle sona erdi. Öğrenciler parkta bir saat kitap okuduktan sonra piknik yaparak projeyi kutladı.

Kitabın her yerde okunabileceğine dikkat çekmek için iki ay önce Çorlu Melahat Kozar İlkokulu "Kitap Her Yerde" kampanyasını başlattı. Kampanya dahilinde Melahat Kozar İlkokulu öğrencileri Orion AVM'de kitap okuyarak bir farkındalık yarattılar. Öğrenciler daha sonra Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte kitap okudular. Kitap Her Yerde kampanyası ile Çorlu'nun farklı noktalarında kitap okuyan öğrenciler bu konuda güzel bir farkındalıkta yarattılar.

Kitap Her Yerde kampanyasını Cumhuriyet Parkında sonlandıran Çorlu Melahat Kozar İlkokulu kapanışı 350 öğrenci ile birlikte yaptı. Okulun 3, 4, 6 ve 7. sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Cumhuriyet Parkına gelerek Atatürk siluetinin önünde 1 saat boyunca kitap okudular.

Kampanya hakkında bir açıklama yapan Melahat Kozar İlkokulu Müdürü Münevver Şahin, "Melahat Kozar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz ile bir farkındalık yaratmaya çalıştık, başarılı olduğumuza inanıyoruz, biz okuyoruz herkes de okusun diyoruz, öğrencilerime bu projede emeği geçen öğretmenlerime ve siz değerli basınımıza teşekkür ediyorum" dedi.

SEYFİ GENÇ