• Ergene'ye Yeni Bir Park Daha
  • Ergene'ye Yeni Bir Park Daha
Ergene

Ergene'ye Yeni Bir Park Daha

  • 19 Mart 2018
  • 2474 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,19 Mayıs’ta resmi açılışı yapılacak olan Gençlik ve Aile Parkı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Yüksel’in Park’ta gören ilçe sakinleri de Yüksel’in yanına gelerek sohbet etti. Yüksel vatandaşların şikâyet ve sorunlarını dinledi.

Ergene Belediyesi tarafından beş bin metrekarelik bir alan üzerine yaptırılan Ergene İğneler Mahallesi Gençlik ve Aile Parkı mahalle halkının takdirini kazandı. Parkın resmi açılışının 19 Mayıs'ta olacağını belirten Rasim Yüksel, İğneler mahallesine bu güzel parkı kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Başkan Rasim Yüksel İğneler mahallesine yapmış oldukları parkın yanı sıra ayrıca şu ana kadar İğneler Mahallesine 27 bin metrekare kilit parke taş, yol kaldırım yaptıklarını da belirtti. Başkan Rasim Yüksel, "Ergene'ye bu hizmetleri kazandırdığımız için çok mutlum, bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Ergene'de hizmetler bunlarla da kalmayacak" dedi.

İğneler mahallesinde bulunan vatandaşlar da bu güzel park projesinden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e teşekkürlerini sundular.

SEYFİ GENÇ