• Ergene'de Fark, 10 Bin Oya Çıktı
  • Ergene'de Fark, 10 Bin Oya Çıktı
  • Ergene'de Fark, 10 Bin Oya Çıktı
Ergene

Ergene'de Fark, 10 Bin Oya Çıktı

  • 28 Şubat 2018
  • 2107 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Faik Öztrak’ın parti ziyaretinde düzenlenen basın açıklamasında konuştu. Yüksel,“Ergene ilçesinde AK Partiyle 834 olan oy farkının 10 bine çıktığını” söyledi.

Yeni belediye olmalarına rağmen önemli işler gerçekleştirdiklerini belirten Yüksel, “Ergene Trakya’da örnek belediyelerinden bir tanesidir. Çok yeni olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla, hizmetlerle çok büyük işler gerçekleştirdik. E-İmar yüklü, insanlar evlerini ve arsalarını çok rahat görebiliyor. İnsanlar yurtdışından borçlarını internet üzerinden çok kolay bir şekilde ödüyor. Birçok gelişmiş belediyede ne varsa bugün Ergene’de o var” dedi. 
Kimse Hayal Kurmasın
Ergene’de oy farkının 10 bin oya çıktığını belirten Rasim Yüksel bunun hiçbir şekilde kapatılamayacağını söyledi. Yüksel, “Ergene kimse hayal kurmasın. Sizler olduğunuz sürece bizler olduğumuz sürece Ergenede kimse hayal kurmasın. Biz burada çıtayı her zaman yükseltiyoruz, yükseltmeye de devam edeceğiz. Ergene ilçesini 834 oy farkla almıştık, şimdi o fark 10 bin oldu. Ergene de 10 bin fark var bunu hiçbir zaman kapatamazlar. Bu sayı çoğalır, azalmaz” dedi. 
Başkan Yüksel çok çalıştıklarını hatırlatarak; “Bunun nedeni de bizlerin çalışmalarıdır. Saat hedefimiz yok. Sabahın çok erken saatlerinde başlıyoruz, gece 12’lere kadar vatandaşlar birlikteyiz. Tabi hiç durmayacağız daha çok çalışacağız. Herkes komşusunu ikna edecek, ihtiyacı olan aileler olabilir, yaşlılar olabilir bizler bilelim, belediye’ye bunları iletin. Kimin sorunu varsa onlara elimizi uzatalım” dedi.  
İmdat Şahin