• Park Alanında Çalışmalar Sürüyor
  • Park Alanında Çalışmalar Sürüyor
  • Park Alanında Çalışmalar Sürüyor
Çorlu Güncel

Park Alanında Çalışmalar Sürüyor

  • 22 Şubat 2018
  • 898 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Meydanı park çalışmaları devam ediyor. Atatürk Meydanı’nda parkın etrafı günler öncesinden kapatılmıştı. Avrupa Yakası Gazetesi olarak parkın içerisindeki çalışmaları görüntüledik.

Parkın etrafı OSB’ler ile kapatılarak inşaat sahası oluşturuldu, içerdeki çalışmaları vatandaşlar için görüntüledik. Parkın içerisindeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Atatürk Meydanı’ndaki parkın iç kısmındaki çimlerin olduğu bölümdeki toprak havalandırılma çalışması devam ediyor. Belediye işçileri ellerindeki çapalarla çimlerin bulunduğu kısımları çapalıyor. Üst kısımdaki daha önceden çocuklar için oyun parkı olan kısım ise tamamen değiştirilmiş durumda. Çocuk oyun parkının bulunduğu kısım kaldırılarak yerine beton atılmış ve etrafı düzenlenmiş. 
Çorlu Belediyesi geçtiğimiz ay parkın etrafını kapatarak inşaat sahası oluşturmuştu. Çok kısa zamanda inşaat kısmı da ihaleye çıkacak parkın en kısa sürede açılması bekleniyor. İnşaat ihalesi yapıldıktan sonra orta bölümdeki çevre düzenlemesi ve inşaat çalışması da bitirildikten sonra park vatandaşın hizmetine girecek. 
Belediye çalışanları çok dikkat ettiklerini belirtti. 
Çorlu Belediyesi Parkın içinde yürüttüğü çalışmalar esnasında hiçbir ağaca zarar vermeden çalışmalarını sürdüyor. Parkın bir an önce açılmasını isteyen vatandaşlar: “Park yapımı içerde devam ediyor. Bizim isteğimiz bir an önce parkın hizmete açılması” dedi.
İmdat şahin