• Kanayan Yara: Yoğurtçu Sokak
Çorlu Güncel

Kanayan Yara: Yoğurtçu Sokak

  • 10 Şubat 2018
  • 1048 Kez Okundu

TESKİ tarafından altyapı çalışması kararı alındıktan sonra yaklaşık altı aydır sıkıntılarla boğuşan Yoğurtçu Sokak’taki sorunlar bitmiyor. Hafta içinde yağan yağmurlar sonrası sokak yine bataklığa döndü.

TESKİ ekiplerinin altyapı çalışması nedeniyle asfaltını söktüğü sokakta altyapı çalışmaları kısa bir süre önce tamamlandı. Buna karşın mevsim koşulları nedeniyle sokağa asfalt dökülememesi, sokağın her yağmurdan sonra bataklığa dönüşmesine neden oluyor. Sokak sakinleri ise altyapı çalışmasının yavaş yapılması nedeniyle mağdur olmalarının ardından asfalt nedeniyle mağduriyet yaşamaları üzerine isyan ediyor.

Gazetemize konuşan sokak sakinlerinden bir esnaf, belediyeye sürekli olarak sokağın fotoğraflarını çekerek mesaj attıklarını, belediyeden ise tatmin edici bir yanıt alamadıklarını söyleyerek konunu gazetelerde gündeme getirilmesini istedi. Geçen hafta sokağa mıcır atılmasının kısmi ve kısa süreli bir iyileşme sağladığını belirten sokak sakini vatandaşlar, sokağın durumuna kalıcı bir çözüm üretilmesini istiyorlar.

SEYFİ GENÇ