• Engelliler Nasıl Geçecek?
Çorlu Güncel

Engelliler Nasıl Geçecek?

  • 10 Şubat 2018
  • 1155 Kez Okundu

Çorlu’da Omurtak Caddesi Tahtalı Cami önünde bulunan kaldırım ikiye bölünmüş ve çökmüş durumda. Sağlıklı vatandaşların geçerken zorlandıkları kaldırımda, engelli vatandaşların nasıl geçeceği ise merak konusu?

Çorlu’nun en işlek caddelerinden olan Omurtak Caddesi’nde bu görüntünün olması vatandaşı çileden çıkardı. Vatandaşlar: “Sağlıklı insan geçerken zıplayarak geçmek zorunda kalıyor, engelli vatandaşlarımız buradan nasıl geçecekler” diyerek bu duruma tepki gösterdiler.

Omurtak Caddesi üzerinde ki kaldırımların elden geçirilmesini isteyen vatandaşlar: “Omurtak Caddesi Çorlumuzun en işlek caddesidir. Buradan günlük binlerce insan geçip gitmektedir. Kaldırımların bu halde olmasını Çorlu halkı hiç hak etmiyor. Sağlıklı insanlar bu kaldırımdan geçerken zıplayarak geçmek zorunda kalıyor. Engelli vatandaşlarımız nasıl geçecek? Tekerlekli sandalye ile bu kaldırımı kullanacak olan bir vatandaşımız bu çökmüş yere geldiğinde nasıl geçecek. Yetkililer buraları hiç görmüyor mu? Bu sorunları, sıkıntıları hiç umursamıyorlar mı? Bir an önce bu kaldırımın yapılmasını istiyoruz” dedi.

İMDAT ŞAHİN