• Muhtarlar Ile Değerlendirme Toplantısı
Çorlu Güncel

Muhtarlar Ile Değerlendirme Toplantısı

  • 20 Ocak 2018
  • 1147 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanlığı ve mahalle muhtarları ile planlanan yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeleri içeren toplantı yapıldı.

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının başlangıcında katılımcılara hitaben konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkürlerini iletirken 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname özelinde bir takım değerlendirmelerde bulundu. İlgili kararname doğrultusunda taşeron personelin kadroya geçişi çalışmalarına hakkında bilgiler veren Başkan Baysan; kararnamede yer alan madde neticesinde emekliliği gelen belediyenin üretim çalışmalarında nitelikli ve önem arz eden görevlerde çalışan personelin emekliye sevk edilecek olmasının belediyelerin çalışmalarını sekteye uğratacağını belirtti.

Toplantının devamında belediye başkan yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Oktay Çolpan, Kemaleddin Avcı ile Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri mahalle muhtarları ile birlikte 2017 yılı içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirirken; 2018 yılında yapılacak yatırımların planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.