• Çorlu Belediyespor'da Gurur Haftası
  • Çorlu Belediyespor'da Gurur Haftası
  • Çorlu Belediyespor'da Gurur Haftası
  • Çorlu Belediyespor'da Gurur Haftası
Çorlu Güncel

Çorlu Belediyespor'da Gurur Haftası

  • 09 Ocak 2018
  • 1329 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü mücadele ettiği tüm branşlarda galibiyet ve madalya ile dolu bir haftayı geride bıraktı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün basketbol ve voleybol takımları hafta sonu karşılaştıkları rakipleri mağlup ederken kulüp adına müsabakalara katılan güreşçi ve yüzücüler ise madalyalarla Çorlu’ya döndü.

 

Güreşçiler Türkiye 4. sü

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Güreş Takımı, Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye dördüncüsü oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürlüğü organizesiyle 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Süleymanpaşa ilçesi İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan, 17 ilden 94 güreşçinin yarıştığı Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkan ÇBSK güreşçileri Cemile Birlik, Kader Yıldız, Sultan Sivrihisar, Şaziyenur Mertgenç, Elif Akyalçın ve Yasemin Çataloğlu müsabakalarda topladıkları puanlarla ÇBSK Güreş Takımını Türkiye dördüncülüğüne taşıdı.

Şampiyonada Sultan Sivrihisar 68 kiloda, Kader Yıldız 55 kiloda üçüncü olurken, Cemile Birlik ise 72 kiloda beşinci olarak elde ettikleri derecelerle takım puanına katkı sağladılar.

 

Takımların Tümü Galip Geldi

Haftasonu yapılan karşılaşmalarda Yıldırımspor ile karşı karşıya gelen ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol takımı sahadan galibiyetle ayrıldı.   Setleri 25-12, 25-11 ve 25-19 galip tamamlayan ÇBSK, maçı 3-0 kazanarak grup liderliğini sürdürdü. Öte yandan Yıldız Kızlar Voleybol takımı, Çorlu Şampiyon 59.5 takımının sahaya çıkmaması nedeniyle müsabakadan hükmen 3-0 galip ayrıldı.

ÇBSK Büyük Erkekler Basketbol takımı kendi sahasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünü konuk etti.  ÇBSK, mücadele sonunda sahadan 88-40 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı.

Öte yandan U-15 Yıldız Erkekler Basketbol takımı rakibi Çorlu Basketspor'u 71-68, U-16 Yıldız Erkekler Basketbol takımı ise Avrasyaspor'u 85-69 mağlup etti.