• Saadet Partisi'nden Başhekime Ziyaret
Çorlu Güncel

Saadet Partisi'nden Başhekime Ziyaret

  • 06 Ocak 2018
  • 1162 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu İlçe İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, Saadet Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi ile birlikte Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Lütfi Çağatay Onay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, doktorların çok önemli bir görevi ifa ettiklerini belirterek, “Şifa elbette Rabbimizden, lakin vesile olmak da büyük erdemdir. Çorlumuzun merkezi bir noktada bulunması ve sanayi bölgesi olması dolayısıyla hasta yoğunluğu yaşamaktasınız. Rabbim güç kuvvet versin. Hekimlerimiz bir baba bir anne şefkatiyle hastaları tedavi etmeli ve morali her daim yüksek tutmalı.” dedi. Aslan, “Peygamberimiz  hastalık gelmeden sağlığın kıymeti bilinmeli ve sağlığa yatırım hastalıktan evvel olmalı” diyerek,  Başhekim Uzm.Dr.Lütfi Çağatay Onar’a yeni görevinde başarılar diledi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uzm.Dr.Lütfi Çağatay Onar, Çorlu Devlet Hastanesi’nin bölge hastanesi konumunda olduğunu belirterek, “Civar ilçeler hatta ilerden dahi hasta kabul ediyoruz. Hastanemiz kadro, ekip ve ekipman olarak kalifiye bir durumdadır. Devletimiz sağlık alanında geniş kapsamlı yatırımlar yapmaktadır. Rabbim,  Bize tevdi edilen bu görevi layıkı vechiyle yapabilmeyi  nasibetsin. Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.

 

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan ziyaret anısına Başhekime Necmettin Erbakan’ın “Davam” kitabını hediye ettiği ziyarette Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkan yardımcıları Ali Sarıoğlu ve Bünyamin Kaplan da hazır bulundu.