• Çorlu'da Yollar Dereye Dönüştü
Çorlu Güncel

Çorlu'da Yollar Dereye Dönüştü

  • 04 Ocak 2018
  • 1136 Kez Okundu

Havaların soğumasıyla birlikte Çorlu yağışlı havaların etkisine girdi. Yağmurların yağmasıyla birlikte Çorlu sokakları dereye dönüştü.

Rumeli Mahallesi Çağatay sokakta yağan yağmur suları yolun ortasında toplanıyor. Yol kenarlarında su bentleri olması ve suyun burada toplanması gerekirken su yol ortasından akıyor. Vatandaşlar “yollarımız dereye döndü” dedi.

Çorlu’nun çoğu mahallesinde aynı durumun yaşandığı belirten vatandaşlar: “Maalesef yağmur yağdığında Çorlu’muzun yolları aynı durumda. Sular yolların ortasından akıyor. Normal de su yol kenarında su bentlerinden akması gerekir. Yolların biraz meyilli olup suların yolda toplanmaması lazım. Ama bizim yetkililerimiz nasıl yol yapıyorlar. Gelişi güzel yapılıyor. Gelişi güzel yapılan yollarda bu şekli alıyor. Bir türlü yol yapmayı öğrenemedik” dediler.

Yetkililere tepkilerini dile getiren vatandaşlar: “Birde yollarımızın en büyük sıkıntısı asfalt atıldıktan bir ay sonra asfaltta çukurlar oluşuyor. Yağan yağmur suları o çukurlarda birikiyor. Üzerinden geçen araçlar suların saçılmasına neden oluyor. Eğer oradan bir vatandaş geçiyorsa sırılsıklam olmaması kaçınılmaz. Belediye yetkililerimiz bu asfalt çalışmasını ciddiye alsınlar. Çok önemli bir durum” dediler.

İmdat Şahin