• Yüksel`den Jandarma Komutanına Ziyaret
Çorlu Güncel

Yüksel`den Jandarma Komutanına Ziyaret

  • 12 Ekim 2017
  • 1748 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yakın zaman önce Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Yüzbaşı Özgür Dehri`yi makamında ziyaret etti.

“Elimizi taşın altına koyacağız”

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Jandarma Komutanı Dehri`ye görevinde başarılar diledi. Ergene İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalara hakkında bilgiler aktaran Yüksel; “Türkiye`nin farklı bölgelerinden vatandaşlarımızın yaşadığı ilçemizde Ergene Belediyesi olarak özellikle çocuklarımıza yönelik birçok proje gerçekleştiriyoruz. Spor tesisleri, parklar ile çocuklarımıza sahip çıkarak kötü alışkanlıklar edinmemeleri ve özellikle ülkemizi için kangren haline gelen uyuşturucudan uzak durmalarını hedefliyoruz” dedi. Ergene Kaymakamlığı tarafından organize edilen Uyuşturucu ile mücadele projesinin önemli ortaklarından biri olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Yüksel; “İlçemiz yüz ölçüm olarak dağınık bir coğrafyaya sahip. Bu anlamda Jandarma ve emniyet teşkilatlarımızın çalışmaları önem arz etmektedir. Bu anlamda Ergene Belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile ilgili tüm sosyal sorumluluk projelerinde elimizi taşın altına koyacağız” ifadelerine yer verdi.

24 saat mesai mefhumu ile hizmet vermeye devam edeceğiz

Ergene İlçe Jandarma Komutanı Özgür Dehri ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken; “Ergene İlçemiz sanayi ve tarımın birarada olduğu bir bölge. Geniş bir alana sahip. İlçe Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için 24 saat mesai mefhumu ile hizmet vermeye devam edeceğiz. İlçemizde ki kurumlar arasında ki iyi diyaloğun vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verme noktasında artı bir değer katacağına inanıyorum” dedi.