• Kumyol Caddesi'nde Sona Yaklaşılıyor
  • Kumyol Caddesi'nde Sona Yaklaşılıyor
Çorlu Güncel

Kumyol Caddesi'nde Sona Yaklaşılıyor

  • 21 Eylül 2017
  • 935 Kez Okundu

Çorlu’da Kumyol caddesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından geçekleştirilen çalışmalar son sürat devam ediyor.

Uzun bir zamandır şehir içi trafiğine kapalı olan Kumyol Caddesi’nde devam çalışmalarda herhangi bir sorun olmadığını belirten Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, çalışmalarda son yaklaşıldığını ve otogara kadar olan kısmın hafta sonunda tamamlanacağını söyledi.

Şu anda mevcut olan asfaltın kaldırılıp temizlenerek, gerekli düzenlemelerin yapılacağını ve asfalt döküm işlemlerine geçilerek Kumyol Caddesi’nin vatandaşın hizmetine açılacağını belirten Sarıkurt; “Yapımı devam etmekte olan Kumyol Caddesi’ndeki çalışmalarımızın yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına son sürat devam ediyor. Perşembe yada Cuma günü yolda asfalt kaldırma işlemlerimiz başlayacak. Gerekli temizlemeler ve asfaltın kaldırılmasının ardından bu hafta sonu caddeye yeni asfalt dökümüne başlamak ve bitirmek istiyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde de yapılan yeni yol ve kaldırımlarımız Çorlulu vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.